Välkommen till nya datanet.se!

Av Datanet den 6 februari, 2018

Vi har sågat och skruvat, påtat, ritat, diskuterat, åkt hiss för att öva på pitchar, frågat kunder och medarbetare, tänkt i cirklar och rutor… och äntligen kan vi presentera vår nya sajt!

Vi växer och utvecklas så det är dags för en ny kostym. Vi är fortfarande det lilla, personliga och superkompetenta konsultbolaget. Skillnaden är att vi har växlat upp vår ambition att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter, att engagera och skapa dialog och försöka engagera andra såväl som varandra i ämnen som ligger oss nära hjärtat. Inte minst vill vi lyfta upp kärnan i vår verksamhet, våra medarbetare och sätta fokus på att lyckliga kunder – det får man bara med en mix av kompetens och omtanke, vilket är vad vi kommer att fortsätta bevisa.

En levande sajt

I drygt 27 år har vår nyfikenhet och entreprenörsanda varit motorn för att skapa mervärden hos våra kunder. Nu tar vi steget mot ett nytt slags värde, där vi inte bara kommenterar ämnen som berör oss, våra uppdrag och aktuella frågeställningar som kan beröra en hel bransch utan även våra personliga sidor. Vi hoppas att detta speglar vår humor och självdistans såväl som modet att sticka ut och inte vara ett konsultbolag i mängden.

Följ oss på Datanetbloggen där vi kommer att publicera nyheter, åsikter, inlägg producerade av både oss själva och spännande gästbloggare, intervjuer och annat kul som speglar vår verksamhet.

Från oss alla till er alla

Vi tänker oss att denna nya kommunikationsplattform är av intresse för dig oavsett om din roll är som ledare, beställare, konsult, tekniknörd, kund, medarbetare eller bara nyfiken besökare. Naturligtvis vill vi fånga ditt intresse med vårt varierade innehåll och sätter därför press på oss själva att våga förnya och förbättra oss. Ta en liten rundtur! Vad tycker du? Hör av dig till oss med synpunkter. Dela våra inlägg vidare. Kontakta oss för ett möte. Nya Datanet.se är enklare, personligare – och roligare. Välkommen till oss!