Tjänster

Konsulttjänster


Vi vet hur man använder IT för att uppnå affärsmålen. Och vi gör det dessutom under ovanligt trevliga former. Vilket gör hela skillnaden för dig.

Spetsigt

Bara för att IT ibland är komplext behöver inte samarbetet vara det. För Datanets konsulter är det A och O att skapa en förtroendefull relation med dig som kund. I botten på samarbetet ligger naturligtvis vår kompetens och vi vill verkligen att du ska trivas med oss. Vi är lyhörda, ödmjuka och enkla att ha att göra med.

Personligt

Många av våra kunder brukar säga att samarbetet med Datanet är familjärt och proffsigt. Det är precis så vi vill ha det. Du och dina kollegor ska känna att våra konsulter är på er sida. Vi agerar alltid för kundens bästa och garanterar ett personligt samarbete med både värme och glimten i ögat. Detta är anledningen till att vi har haft långsiktiga samarbeten med flertalet kunder i drygt 27 år.

Kunnigt

Läs om våra uppdrag.

Läs om våra konsulter.

Vill du veta mer? Kontakta Paul Ottosson.

eConcept. Galet smart


Det handlar om drift och förvaltning, och förmågan att ge dig oavbruten ro att fokusera på din verksamhet. Vårt koncept är inte bara smart och unikt - det kommer att få dig att sväva på moln.

Enkelt

Vår utgångspunkt är att IT ska vara enkelt. Det ska vara enkelt att arbeta med systemen, enkelt att hantera förändringar och enkelt att få hjälp när det behövs. Med tjänsten Datanet eConcept hjälper vi er att få en IT-miljö som passar era behov och vi tar hand om er drift, support och förvaltning. Se fler oslagbara fördelar nedanför.

Galet smart

Vi har ett unikt koncept som bygger på att vi samarbetar med specialiserade molnleverantörer. Vi väljer helt enkelt ut de bästa och mest prisvärda tjänsterna och sätter samman dessa till en komplett leverans. Vi tar det övergripande ansvaret och samordnar alla tjänsteleverantörer, vilket i vår mening är ett både modernt och oslagbart koncept.

För alla

Med Datanet eConcept vänder vi oss till företag i alla branscher och allt fler inser fördelarna med vår tjänst. Vi har idag kunder inom Reklam & Media, Redovisning, Industri, Fastigheter, Stiftelser, E-handel, Energi, Advokatbyråer, Uthyrning, IT, Bygg & Installation och Fackförbund. Vad kan vi göra för dig? Kontakta Paul Ottosson.

Oslagbara fördelar med eConcept

Tillgängliga och snabba IT-system som passar era behov

En kontaktyta för alla frågor

Snabb hjälp av någon som har koll när ni behöver det

En väldokumenterad IT-miljö

En leverantörs- och produktoberoende partner

Enkel och snabb förändringshantering

En strategisk partner som hjälper er att göra rätt IT-investeringar

En GDPR-säkrad IT-leverans

En autonom IT-miljö med korta avtalstider och utan inlåsningar

Utbildning i Microsoft 365


Arbetar du med Microsoft 365 och har insett vilken mängd möjligheter som finns i systemet? Kanske har ditt företag precis fått Microsoft 365 implementerat, eller så har ni redan använt det en tid. Oberoende av vilket – vi har recepten som får dina medarbetare att arbeta mer effektivt.

Smart

Det går fort nu. Digital teknik, videomöten och Microsoft 365 är självklara verktyg för de flesta företag. Och medan framtiden bjuder på ny utveckling behöver du jobba effektivt redan idag. Med våra utbildningar håller du koll på hur man jobbar smart med den senaste tekniken.

Receptbelagt

Det finns nya funktioner att upptäcka, smarta tips att lära sig och framförallt möjlighet att jobba effektivare. Vi har skapat 15 olika recept (man kan också kalla det utbildningar) som bygger rätt kunskap hos dina medarbetare. Följ recepten så sänker du kostnader och arbetar effektivare i dagens mobila och moln-baserade värld.

Ladda ner mer information om våra utbildningar här.

Skräddarsytt

Vissa av våra utbildningar är faktiskt nödvändiga för att dina medarbetare ska kunna hantera de nya arbetssätten i Microsoft365. Andra har fokus på att höja effektivitet och IT-mognaden på företaget, men är inte direkt nödvändiga för det dagliga arbetet. Du kan välja att köpa utbildningarna separat eller i olika paket anpassade efter just dina behov.

Kontakta Paul Ottosson för mer information om våra utbildningspaket.