IT. VERKSAMHET. FRAMTIDSBEREDSKAP.

365

ÅRS SAMLAD ERFARENHET

30

år på marknaden

259

underbara kunder

Vår affärsidé


Våra konsulter hjälper dig att arbeta smartare och effektivare med din IT, verksamhet och framtidsberedskap.

Vår mission? Lyckligare kunder, helt enkelt.

Våra superkrafter


Under tre årtionden har vi fått förtroendet att röra oss inom de flesta branscher. Vi har både format och formats av den enorma utveckling och förändring som skett. På så sätt har vi utvecklat våra superkrafter inom många områden och kan därför hjälpa dig med de flesta utmaningar du stöter på.

Samarbete med värme


Våra kunder brukar säga att samarbetet med Datanet är familjärt, proffsigt och med glimten i ögat. Du kommer att uppleva skillnaden när vi är på plats.

IT. Verksamhet.

1990 grundade Jacob Greitz Datanet. Till en början var företaget specialiserat på IT-teknik med fokus på datakommunikation; idag arbetar vi också med styrning och utveckling av både IT-organisation och verksamhet. I praktiken har vi ägnat oss åt förändringsledning längre än de flesta och använt nyfikenhet, mod och entreprenörsanda som motor för att skapa mervärden hos våra kunder.

Framtidsberedskap.

Vi har arbetat med många spännande och framgångsrika företag inom de flesta branscher genom åren. Några av våra kunder har varit med oss i över 15 år, vilket visar att vi tar det där med personliga och givande samarbeten på allvar. Nu fokuserar vi på framtidens lösningar och hur vi ska fortsätta att rusta våra kunder för de förändringar som komma skall.