Kom och jobba hos oss

Av Lena den 23 mars, 2022

Vi söker nu en IT-projektledare

Är du en jordnära ledare som gillar ordning och reda samt att leda projekt och andra IT-relaterade uppdrag? Då ska du komma och jobba hos oss på Datanet.

Kärt barn har många namn. Kanske jobbar du idag i någon av rollerna Projektledare, Teknisk projektledare, Initiativledare, Service Manager, Scrum Master eller kanske Projektadministratör. Oavsett vilken så kan du göra stor nytta för våra kunder.

Om dig

Vi tror att du redan arbetat några år inom IT och skaffat dig förståelse och kunskap om hur en arbetsplats fungerar. Tidigare erfarenhet som konsult är inte nödvändig. Men att vara rådgivande och vilja dela med sig av sina kunskaper samt att vara engagerad och nyfiken är egenskaper vi värdesätter högt.

Du bör ha:
5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av att leda minst två IT-uppdrag.
Svenska och engelska.

Om oss

Med en mission som lyder ”Lyckligare kunder, helt enkelt.” så fokuserar vi på samarbete med värme. Med kunderna och med varandra internt. Dina blivande kollegor har riktiga superkrafter, med erfarenhet från många olika branscher och professioner. Ett värdefullt nätverk för dig i din roll som konsult.

Vi hjälper våra kunder att arbeta smartare och effektivare med IT. Man brukar säga att samarbetet med Datanet är familjärt, proffsigt och med glimten i ögat. Du kommer att uppleva skillnaden om du börjar jobba hos oss.

Peppad på att söka jobbet? Då kan du göra det via vår annons på LinkedIn: IT-projektledare