Projektkoordinering med energi och glädje

Av Datanet den 18 februari, 2021

Att bidra till starka team, med ordning och reda och förmåga att planera. Men framförallt med sitt sätt att vara. Det är en bra beskrivning av Fannie Greitz. Kommunikativ och omtyckt sprider hon positiv energi och glädje i sina uppdrag som projektledare eller projektkoordinator.

Bryggan mellan IT och verksamhet

Att arbeta med projektledning och koordinering i verksamhetskritiska uppdrag, och att fungera som bryggan mellan IT och verksamhet, är något som Fannie både behärskar och brinner för. Strukturerad och med positiv energi bidrar hon till starka team. Bara genom sitt sätt att vara.

Med erfarenhet från marknadskommunikation, projektkoordinering och förbättring av arbetsrutiner och processer i flera olika branscher, har Fannie inställningen att ingenting är omöjligt. En problemlösare med prestigelös approach och kunden i centrum.

”Jag gillar verkligen att lära mig nya saker. Mitt senaste uppdrag var på Preem, en spännande arbetsplats med bra företagskultur. Där jobbade jag med flera intressanta och lärorika projekt som gav mig bra insikt och erfarenhet från koordinering av stora komplexa projekt,” säger Fannie.

Energi, engagemang och ökad teamkänsla

På Preems projektkontor hade Fannie rollen som projekt- och portföljkoordinator. Man hade resursbrist och behov av någon som kunde stötta projektledarna i projektprocessen. Både som systemstöd men också för att koordinera, analysera och sammanställa bland annat projektutfall för ledningsgrupper och företagsledning. Fannie kunde snabbt sätta sig in i projekten, och med energi och engagemang bidra med teamkänsla i gruppen.

”Fannie är lättlärd, effektiv och fantastisk trevlig att ha som kollega och medarbetare. En glädjespridare som uppskattades av alla!” säger Anna Brandon-Cox på Preem.

Både hos Preem och i tidigare uppdrag har Fannie ofta hamnat i roller som handlar om utbildning och kommunikation. Hon drivs av att hjälpa andra, att utbilda, inspirera och bidra med energi, kompetens och glädje.

Vill du att Fannie ska hjälpa dig att projektleda eller koordinera din IT?
Maila Paul Ottosson, paul.ottosson@datanet.se. Eller ring 0768-89 19 80.