”Kunderna älskar honom helt enkelt”

Av Datanet den 18 maj, 2021

Det är svaret jag får när jag frågar mina kollegor på Datanet vad som är speciellt med Henri Huhtaluoma. Han är en av dem som tar hand om våra viktiga avtalskunder. Som har koll på drift och förvaltning och våra kunders IT. Henri vet vad de behöver. Ibland innan de vet de själva.

När Henri inte arbetar för att göra våra kunder lyckliga så är det golf, vildmarksliv och fiske som gäller.

Säker drift och förvaltning

Hos en av våra kunder har han varit med från början, under hela resan från 3 till 59 användare. Där har det handlat om att, i en verksamhet med mycket höga informationssäkerhetskrav och uteslutande molnbaserad miljö, stötta slutanvändarna och kvalitetssäkra att deras utrustning uppfyller kraven. Att nya datorer och mobiltelefoner installeras och konfigureras på ett smart, säkert och effektivt sätt. Men framförallt att hjälpa slutanvändarna med deras IT-frågor.

”Det här är ett företag där man jobbar mycket professionellt med IT. Jag har varit med från början och sett hur säkerhetskraven ökat och hur man hanterat det på ett mycket bra sätt. Det har varit en lärorik period där jag lärt mig många bra saker som jag kan ta med mig till andra kunder”, säger Henri.

”Henri är mycket kunnig i det han gör, och det är viktigt. Men det jag uppskattar mest är att han verkligen förstår våra behov, att han är snabb och alltid återkopplar enligt plan. Henri är mycket uppskattad hos oss!”, säger kunden.

Lyckligare kunder, helt enkelt

Med en passion för sitt jobb och stor kunskap om den specifika kundens behov, levererar Henri på vår mission ”Lyckligare kunder, helt enkelt”. Det gäller allt från att hålla koll på det administrativa till att återkoppla ofta och gärna.

”Jag är bara mig själv. Försöker lösa problemen när de uppstår och så fort som möjligt”, summerar Henri.

När Henri inte arbetar för att göra våra kunder lyckliga så är det golf, vildmarksliv och fiske som gäller. Och han har fiskat i många länder. Kungsmakrill, barracuda och en gädda på 7 kilo hör till de stora fångsterna.

Lyckligare fiskar? Nej troligen inte.

Vill du att Henri ska hjälpa dig att hålla koll på din IT?
Ring Paul Ottosson på 0768-89 19 80 eller lämna dina kontaktuppgifter här, så ringer vi dig.